Universiteit van Granada x klinische Psycho-Neuro-Immunologie

een verbond van wereldformaat op het gebied van moderne geneeskunde.

16 mei hebben Leo Pruimboom en de Universiteit van Granada (UGR) geschiedenis geschreven. Met het tekenen voor een gedeelde leerstoel in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) werd een bijzondere samenwerking bestendigd. Deze gedeelde leerstoel is een mijlpaal, niet alleen voor de klinische Psycho-Neuro-Immunologie als wetenschap, de instituten PNI Europe en UDG, maar bovenal voor de moderne geneeskunde en gezondheidswetenschappen als geheel.

Loading...
Loading...
Loading...
UGR: een rijke onderzoekstraditie met een innovatieve benadering

De Universiteit van Granada is officieel gesticht in 1531. Het heeft een rijke en eeuwenoude onderzoeks- en opleidingstraditie en staat zeer goed aangeschreven. De UGR is de hoogst genoteerde universiteit in Zuid Spanje en heeft de vierde positie in de Spaanse erelijst (ARWU 2019). Ook internationaal is de UGR goed gepositioneerd.

Het heeft een geavanceerd Health Science Technology Park, wat onder meer onderdak biedt aan een sterke Gezondheidswetenschappen- en Geneeskunde faculteit. Beide bieden een baanbrekende combinatie van opleiding, onderzoek en kennisoverdracht. Al met al is UGR een vooraanstaand instituut met een sterke toewijding aan innovatie. Absoluut de juiste partner voor PNI Europe.

Loading...
Klinische Psychoneuroimmunology: een jonge wetenschap met grote impact

Klinische PNI is geneeskunde. Moderne geneeskunde. Een relatief nieuw, maar snelgroeiende meta-discipline. Evidence based medicine is altijd het uitgangspunt. Hoewel het een jonge discipline is heeft het al een zeer sterke wetenschappelijke basis. Klinische Psycho-Neuro-Immunologie is de belichaming van een paradigma verandering in geneeskunde. Van een symptomatische focus op ziekte en geneeskunde, naar een systemische benadering met behandelingen gericht op de oorzaak. Door tientallen jaren pionierend onderzoek heeft het zijn sporen verdiend in de wetenschappelijke wereld. Onder het inspirerende leiderschap van Dr. Leo Pruimboom, heeft PNI Europe zich ontwikkeld in een gerespecteerd opleidings- en onderzoeksinstituut. En de klinische Psycho-Neuro-Immunologie in een sterke wetenschappelijke discipline.

Het geheel is meer dan de som der delen – Aristoteles

In de naam van synergie, en de gedeelde visie op gezondheid, hebben Dr. Leo Pruimboom (PNI Europe) en Dr. Santiago Navarro-Ledisma (UGR) getekend voor de oprichting van een leerstoelgroep in het veld van de klinische Psycho-Neuro-Immunologie . Een gedeelde leerstoel tussen PNI Europe en de Universiteit van Granada, campus Melilla in Spanje. Onder de leiding van Dr. Leo Pruimboom en Dr. Santiago Navarro-Ledisma, zal de klinische Psycho-Neuro-Immunologie een officieel onderzoeksdomein worden aan deze gerenommeerde universiteit. Een verbond van wereldklasse die zowel de klinische Psycho-Neuro-Immunologie, maar ook PNI Europe en de Universiteit van Granada, tot nog grotere hoogten zal brengen. Boven alles een samenwerking van vitaal belang voor duurzame en moderne geneeskunde.

Loading...
Loading...
Loading...
een verbond van wereldformaat op het gebied van moderne geneeskunde.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Heb je al een account?

Log dan eerst in om daarna je bestelling af te ronden. Nadat je bent ingelogd kom je weer terug op deze pagina.

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *