Advies en lezingen

Business consultancy, supervisie en meer

Dr. Leo Pruimboom heeft een uitgebreide portfolio, gerelateerd aan bijna alle onderdelen van de moderne maatschappij. In de laatste 20 jaar heeft hij gesproken op meer dan 100 congressen. Daaronder vallen congressen voor de International Diabetes Federation in Egypte en een recent congres voor voedingsexperts in Dublin.

Panticosa resort

Hij heeft de handen van toparchitecten mogen bewegen met de ontwikkeling van het grootste wellness centrum in Europa, Panticosa Resort. Hij heeft daar gefunctioneerd als Wellness Consultant en samen met architecten zoals Alvaro Siza, Rafael Moneo en Belen Moneo is daar een werkelijk uniek project ontwikkeld.

Loading...
Panticosa Resort

Al in 1991 heeft hij voor Mercadona, de grootste supermarktketen van Spanje, een project ontwikkeld gebaseerd op de PNI filosofie. In 1998 werd Villarreal CF, Spanje, de eerste voetbalclub waar Dr. Leo Pruimboom een PNI-project heeft kunnen ontwikkelen. Jaren later hebben we een aantal clubs uit de Bundesliga geadviseerd en begeleid. FC Hoffenheim, HSV Hamburg en Ingolstadt zijn daar een aantal voorbeelden van.

Loading...

PNI Nederland kan je adviseren op welk niveau dan ook. Lezingen kunnen gegeven worden voor bedrijven, professionele sportverenigingen, gezondheidsprofessionals, scholen en politici. Projecten rondom Health and Wellness kunnen ontwikkeld worden vanaf het begin tot het einde. We hebben verder een franchisemodel ontwikkeld op basis van het Intermittent Living concept. Het International Institute for Intermittent Living is daarin leidinggevend. Het eerste centrum wordt op dit moment ontwikkeld in Miami (Florida, USA) en het tweede in Bussum, Nederland.

PNI Nederland kan je adviseren op welk niveau dan ook.
Voor meer informatie

service@pninederland.nl / +31(0) 85 130 24 41

Bel mij terug

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Heb je al een account?

Log dan eerst in om daarna je bestelling af te ronden. Nadat je bent ingelogd kom je weer terug op deze pagina.

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *