SNRO-geaccrediteerd

Onze opleiding tot kPNI-therapeut is nu SNRO-geaccrediteerd

We zijn er trots op dat wij de SNRO-accreditatie hebben gekregen voor onze opleiding tot kPNI-therapeut. Hiermee voldoet onze opleiding aan de norm van 240 ECTS op hbo-niveau.

Therapeuten die zich willen aansluiten bij een beroepsvereniging zijn verplicht om voor 1 januari 2025 aan deze norm te voldoen.

Loading...
Dr. Leo Pruimboom over dit mooie nieuws
Loading...
Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO)

De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen in het particulier onderwijs. Gericht op de integrale en complementaire gezondheidszorg. Het is een landelijk opererende, onafhankelijke partner in het accreditatieproces en laat zich niet beïnvloeden door commerciële belangen. Een accreditatie van de SNRO betekent dat een opleiding is beoordeeld op inhoudelijke materialen en didactische kwaliteit.

kPNI bij PNI Nederland wordt een 4-jarige hbo-opleiding

Vanuit deze accreditatie komen er ook wat veranderingen voor onze opleiding. De allergrootste en ook de mooiste verandering is de toevoeging van een vierde jaar.

Om te voldoen aan de 240ECTS-norm is het overigens niet verplicht om 4 jaar te gaan volgen. Heb je bijvoorbeeld in hetzelfde vakgebied elders al 140 ECTS gehaald? Dan is de opleiding van 3 jaar kPNI bij PNI Nederland voldoende om aan je verplichting te voldoen.

4e jaar alleen in Nederland

Wat belangrijk en handig is om te weten; het 4e jaar wordt alleen in Nederland aan de opleiding toegevoegd. PNI Europe is een internationale opleiding en daarom blijft het derde jaar ons masterjaar.

Hoe ziet de ECTS indeling eruit?

(Onder een klein voorbehoud en in afwachting van onze Scientific Director)

Medische basiskennis40 ECTS
Inleiding tot de kPNI19 ECTS
PNI 145 ECTS
PNI 246 ECTS
PNI 345 ECTS
PNI 451 ECTS

Wat betekent dit inhoudelijk voor de opleiding?

Het curriculum, de indeling van de modules, de stages, de supervisies, et cetera, komt te zijner tijd in het profiel te staan en wordt gedeeld. Deze veranderingen worden dit jaar subtiel doorgevoerd, maar zijn pas vanaf volgend leerjaar verplicht.

  • Oud-studenten die aan de hbo-verplichting willen voldoen kunnen nog het derde en/of vierde jaar én een overgangsprogramma* bij ons volgen. Dan ben je alsnog op hbo-niveau afgestudeerd en voldoe je aan de verplichtingen.
  • Diploma’s uit het verleden hebben deze hbo-status niet.
  • Vanaf leerjaar 2022-2023 komt het vierde jaar erbij

* Aan de inhoud van het overgangsprogramma wordt nog gewerkt, houd de site hiervoor in de gaten.

Wat betekent dit voor studenten?

Op de website van MBOG staat duidelijk omschreven wat de vereisten zijn met een duidelijke inhoud inclusief stroomschema. Elke cursist heeft een eigen unieke achtergrond. Wij raden aan de informatie van MBOG goed door te lezen. Zien hier vragen over dan verwijzen wij naar de eigen beroepsvereniging. Als je die nog niet hebt dan kan je een studentlidmaatschap nemen bij de MBOG.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Nieuwe data en locaties toegevoegd!

Intermittent Living Coach
Loading...

Een opleiding van 5 dagen en 6 nachten

Ervaar zelf wat kortdurende extreme koude, therapeutische hypercapnia, medicinale hypoxie, sauna, intermittent fasting en intermittent drinking met je doet. En laat vanuit die ervaring mensen in je praktijk kennismaken met het Intermittent Living-concept.

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *