Klinische Psychoneuroimmunologie

mastertitel

Word participant van de 'master propio’ van de Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA), Spanje. Deze master is goedgekeurd door de Universiteit zelf en geeft je toestemming voor het voeren van de titel ‘Master propio in Klinische Psychoneuroimmunologie’.

Download het stappenplan (PDF)

voor de opleiding klinische PNI

Deze gids geeft richting aan de te volgen stappen en minimale voorwaarden voor vervolgstappen om de opleidingen succesvol te kunnen afronden. Elke stap staat voor een fase binnen de opleiding(en) en wordt gekenmerkt door vereisten waaraan de student of zijn resultaten moet voldoen.

Accreditatie

Klinische Psychoneuroimmunologie is als opleiding geaccepteerd door;

SNRO (hbo-conform) KTNO BATC MBOG NWP VBAG NVST
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Onze opleiding tot kPNI-therapeut voldoet aan de norm van 200 ECTS op hbo-conform niveau (SNRO).

Therapeuten die zich willen aansluiten bij een beroepsvereniging zijn verplicht om voor 1 januari 2025 aan een norm van 240 ECTS te voldoen. Het combineren van onze opleiding (200 ECTS) met die van medische basiskennis of een andere (para)medische opleiding van 40 ECTS is daarvoor dus voldoende.

Let op; Je kunt de opleiding ook doen zonder de SNRO accreditatie. Je doet dan niet mee met de extra onderdelen die de SNRO vereist zoals praktijkmodules, tentamens, examens ed.

Master propio van de Pauselijke Universiteit van Salamanca

Universidad Pontificia de Salamanca

De opleiding bestaat uit 3 of 4 jaar. Het derde jaar geeft na correcte afsluiting (zie examenprocedure) en bij het voldoen aan de andere gestelde eisen recht op de titel 'master in de klinische PNI' van de Pauselijke Universiteit van Salamanca (Universidad Pontificia de Salamanca). Om de mastertitel te kunnen voeren is een SNRO accreditatie niet vereist.

De master propio is in samenwerking door de UPSA met de wetenschappelijke commissie van PNI Europe ontwikkeld en wordt ook uitgevoerd door PNI Europe in samenwerking met haar landelijke partners.
De titel 'master propio in de klinische PNI' is een graad die de UPSA verleent aan de door hen geaccrediteerde opleiding van kPNI. Zij zijn daarmee ook eindverantwoordelijke voor de opleiding.

Recht op de mastertitel hebben de mensen die een HBO (bachelor) of Universitair diploma hebben van een gezondheidszorggerelateerde opleiding. In Nederland zijn dat fysiotherapeuten, verpleegkundigen, natuurgeneeskundigen, artsen, psychologen, diëtisten, HBO opgeleide osteopaten, ergotherapeuten, geneeskundig specialisten en sportwetenschappers.

Andere cursisten kunnen de 3 of 4-jarige opleiding met succes afronden, maar kunnen geen mastertitel ontvangen.

UPSA is een Pauselijke Universiteit, met Spaanse overheidserkenning. Dit houdt onder andere in dat de universiteit ook zelf opleidingen mag accrediteren en daar graden aan kan verbinden. Deze Pauselijke Universiteit mag zelf graden verlenen. De master 'propio' heeft in het Spaanse onderwijsstelsel dan ook een andere waarde dan de master 'universitario' en is dan ook niet per definitie gelijkwaardig en kent geen specifieke overheidserkenning.

Loading...
Wij van PNI Nederland zijn erg trots op deze grote academische stap en dit is opnieuw een teken dat de opleidingen van PNI Nederland van hoge wetenschappelijke kwaliteit zijn.

Veelgestelde vragen

We live in the best of all possible worlds.

Gottfried Wilhelm Leibniz (1646 – 1716)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Heb je al een account?

Log dan eerst in om daarna je bestelling af te ronden. Nadat je bent ingelogd kom je weer terug op deze pagina.

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *