Klinische Psychoneuroimmunologie

mastertitel

Word participant van de master ‘propio’ van de Universidad Pontifice de Salamanca (UPSA), Spanje. Deze master is goedgekeurd door de Universiteit zelf en geeft je toestemming voor het voeren van de titel ‘Master in Klinische Psychoneuroimmunologie’.

Download het stappenplan (PDF)

voor de opleiding klinische PNI

Deze gids geeft richting aan de te volgen stappen en minimale voorwaarden voor vervolgstappen om de opleidingen succesvol te kunnen afronden. Elke stap staat voor een fase binnen de opleiding(en) en wordt gekenmerkt door vereisten waaraan de student of zijn resultaten moet voldoen.

Accreditatie

Klinische Psychoneuroimmunologie is als opleiding geaccepteerd door;

SNRO (HBO-conform) KTNO BATC MBOG NWP VBAG NVST
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Master van de Universiteit van Salamanca

Universidad Pontifice de Salamanca

De opleiding bestaat uit drie jaar. Het derde jaar geeft na correcte afsluiting (zie examenprocedure) en bij het voldoen aan de andere gestelde eisen recht op de titel 'master in klinische PNI' van de Universiteit van Salamanca (Universidad Pontifice de Salamanca).

De master is in samenwerking met de wetenschappelijke commissie van PNI Europe ontwikkeld en wordt ook georganiseerd door PNI Europe in samenwerking met haar landelijke partners.

Recht op de mastertitel hebben de mensen die een HBO of Universitair diploma hebben van een gezondheidszorggerelateerde opleiding. In Nederland zijn dat fysiotherapeuten, verpleegkundigen, natuurgeneeskundigen, artsen, psychologen, diëtisten, HBO opgeleide osteopaten, ergotherapeuten, geneeskundig specialisten en sportwetenschappers.

Andere cursisten kunnen de driejarige opleiding met succes afronden, maar kunnen geen mastertitel ontvangen.

Loading...
Wij van PNI Nederland zijn erg trots op deze grote academische stap en dit is opnieuw een teken dat de opleidingen van PNI Nederland van hoge wetenschappelijke kwaliteit zijn.

Veelgestelde vragen

We live in the best of all possible worlds.

Gottfried Wilhelm Leibniz (1646 – 1716)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Nieuwe data en locaties toegevoegd!

Intermittent Living Coach
Loading...

Een opleiding van 5 dagen en 6 nachten

Ervaar zelf wat kortdurende extreme koude, therapeutische hypercapnia, medicinale hypoxie, sauna, intermittent fasting en intermittent drinking met je doet. En laat vanuit die ervaring mensen in je praktijk kennismaken met het Intermittent Living-concept.

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *