Intermittent living licentie

€9,95 per maand (u kunt ook per jaar betalen)

U vraagt zich misschien af waarom aan de IL coach titel een licentie verbonden is.

IL is een concept dat steeds geactualiseerd dient te worden. Het concept is sterk en wetenschappelijk goed onderbouwd maar nog niet klaar. Klaar wordt het pas als alle mensen die coach zijn de protocollen trouw gebruiken. Daardoor krijgen we vele data (big data) die kunnen zorgen dat het concept alleen maar beter wordt. Verwerken van die data en actualiseren kost veel tijd en energie.

Willen we als discipline sterk in onze schoenen staan dan moeten we ook zorgen dat er een soort van controle is. Natuurlijk houden mensen niet van gecontroleerd worden, maar het is een noodzaak om een prachtig project te beschermen voor wetenschappelijk misbruik.

De licentie zorgt voor behoud van kwaliteit, continue modernisering en wetenschappelijke toetsing. De licentie is gemaakt voor de mensen die IL Coach willen zijn en het ook willen gebruiken in de dagelijkse praktijk. De kosten zijn 9,95 euro per maand. U behoudt toegang tot diverse documentatie, ook wanneer dat ge-update wordt.

Er wordt geen BTW gerekend. Het bedrag wordt iedere maand danwel jaar automatisch afgeschreven.

Loading...

Bij elkaar levert de licentie veel voordelen voor u als individu en ook zeker voor de IL coach familie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de moderne mens op een simpele en maakbare manier gezond blijven of weer worden zonder de noodzaak van vele natuurlijke of conventionele substanties.

Het is toch een geschenk om met behulp van voeding, beweging, koude en andere hormetische prikkels, die in principe niets extras kosten, zoveel teweeg te kunnen brengen.

Laten we met zoveel mogelijk IL coaches dit project zo groot maken als we gezamenlijk kunnen. Lid worden van het International Institute for Intermittent Living onder auspiciën van PNI Nederland is de moeite waard.

Het is toch een geschenk om met behulp van voeding, beweging, koude en andere hormetische prikkels, die in principe niets extras kosten, zoveel teweeg te kunnen brengen.

Licentieomschrijving

Licentiehouder van

Titel; Intermittent Living Coach®©
Entiteit; PNI Europe

Licentieomschrijving
 1. Titel van Intermittent Living Coach - geregistreerd en auteursrecht van PNI Europe
 2. Lid van het International Institute for Intermittent Living
Jaarlijkse verlenging van de licentie
 1. Jaarlijks 25 studiepunten (1 dag van IL updates of geaccrediteerde evenementen door PNI Nederland (na aanvraag)
 2. Voltooiing van het jaarlijkse examen (20 testvragen)
 3. Lid van het International Institute for Intermittent Living
 4. Gebruik van Intermittent Living Protocollen
Licentierechten
 1. Gebruik van de titel Intermittent Living Coach als therapeut, bedrijfsadviseur of andere activiteiten die verband houden met eindgebruikers.
 2. GEEN recht om de intermittent living coach cursus voor gezondheidswerkers te ontwikkelen
 3. Organisatie van Intermittent Living cursussen voor eindgebruikers (20 korte of 40 lange praktische en theoretische lestijden) altijd in samenwerking met PNI Europe. Elke cursus moet worden gegeven met de End-Consumers Presentation of PNI Europe. Wijzigingen zijn alleen toegestaan na overleg met PNI Europe. PNI Europe ontvangt voor elke cursus €1000,-. PNI Europe levert certificaten voor de deelnemers, het hoofdstuk Patiënt Intermittent Living en de bijgewerkte End-Consumer Presentation.
Licentievoorwaarden
 • Medische/paramedische achtergrond, waaronder personal trainers, verpleegkundigen, sportwetenschappers, artsen, fysiotherapeuten, natuurgenezers, etc.
 • Intermittent Living Coach Reset-cursus geleid door de mentoren van en georganiseerd door het International Institute for Intermittent Living (IIFIL)
 • Theoretisch examen behaald aan het einde van de reset cursus
 • Volwaardig lid van de IIFIL
 • Regelmatige bijscholing van IL-kennis (2 dagen/jaar - gerelateerd aan hormetische triggers)
Lidmaatschap International Institute for Intermittent Living

Intermittent Living-coach worden is alleen mogelijk als je een intermittent living opleiding hebt gevolgd onder leiding van mentoren van het International Institute for Intermittent Living/PNI Europe en als je achtergrond aan andere voorwaarden voldoet. Deze opleiding wordt momenteel gegeven in Spanje, België, Peru, Duitsland en eindigt met een meerkeuze theorie-examen dat je moet halen. Wanneer aan alle basisvoorwaarden is voldaan, kun je lid worden van de IIFIL en beginnen met het organiseren van intermittent living cursussen voor patiënten en cliënten. Het IIFIL biedt verschillende mogelijkheden voor patiënten en cliënten en de protocollen worden aangepast aan de lengte van de cursus, het type cliënt/patiënt en andere bijzondere omstandigheden. De vergoeding die betaald wordt voor het verkrijgen van het materiaal en de toestemming om een ​​week te organiseren met normale cliënten (NOOIT gezondheidswerkers) bedraagt ​​€1.000,-.

Intermittent Living Coach worden en vervolgens lid worden van de IIFIL heeft de volgende voordelen:

 1. Toegang tot IL-presentatie; regelmatig aangepast aan nieuwe inzichten
 2. 25% korting op merchandise (T-shirts, bidons, trainingspakken, petten, enz.)
 3. IL-notitieblok
 4. 10% korting op refresh cursussen (bijscholing)
 5. interpretatie van resultaten
 6. Open toegang tot wetenschappelijke publicaties gerelateerd aan IL en uitgevoerd door leden van de IIFIL
 7. Toegang tot abstracte bibliotheek van wetenschappelijke, niet open access, publicaties gerelateerd aan alle aspecten van het IL-programma
 8. Bijgewerkt voedingsprogramma als belangrijk onderdeel van het IL-programma
 9. Publicatiemogelijkheden in het Journal of Intermittent Living
Kosten

€9,95 per maand of €119,40 per jaar

Veelgestelde vragen

 • Wat is de meerwaarde van mijn licentie?
  U bent nu lid van het IIFIL. Daarmee krijgt u de mogelijkheid om uzelf IL coach te noemen en daarmee cursussen te ontwikkelen voor patiënten en cliënten. Het IIFIL ondersteunt u met presentaties, updates en achtergrond info.
 • Wie verstrekt de licentie?
  De licentie wordt verstrekt door PNI Europe die de titel heeft geregistreerd. De Universiteit van Salamanca is bezig met het accreditatieproces. Ditzelfde geldt voor de beroepsgroepen in Nederland.
 • Lid zijn van het IIFIL; wat levert dat op?
  U krijgt continue updates over intermittent living interventies. Daarnaast kunt u met hulp van het IIFIL cursussen ontwikkelen voor eindgebruikers.
 • Waarom moet ik jaarlijks mijn licentie vernieuwen?
  IL is een prachtproject dat vraagt om continue updates. Daarom willen wij de titel zo beschermen dat alle coaches altijd up to date zijn.

Er wordt geen BTW gerekend. Het bedrag wordt iedere maand danwel jaar automatisch afgeschreven.

Voor meer informatie

service@pninederland.nl / +31(0) 85 130 24 41

Bel mij terug
Loading...
Masterclass - (top)sport met Dr. Leo Pruimboom

kPNI als weg tot succes in (top)sport

Tijdens deze masterclass geeft Dr. Leo Pruimboom de huidige state-of-the-art theoretische onderbouwing en praktische aangrijpingspunten over trending topics binnen de topsportwereld.

24 & 25 juni van 9:00 tot 17:00 uur in Melle (BE)

Live €375,- (inclusief PNI-lunch)
Livestream €325,-

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons via social media.

We delen nieuws, informatie over events en inspireren met inzichten gerelateerd aan PNI en Intermittent Living. Maar geen zorgen, wij houden ook niet van spam. ;)

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email
Ja, ik schrijf me graag in!
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren
Loading...
Masterclass - (top)sport met Dr. Leo Pruimboom

kPNI als weg tot succes in (top)sport

Tijdens deze masterclass geeft Dr. Leo Pruimboom de huidige state-of-the-art theoretische onderbouwing en praktische aangrijpingspunten over trending topics binnen de topsportwereld.

24 & 25 juni van 9:00 tot 17:00 uur in Melle (BE)

Live €375,- (inclusief PNI-lunch)
Livestream €325,-

Heb je al een account?

Log dan eerst in om daarna je bestelling af te ronden. Nadat je bent ingelogd kom je weer terug op deze pagina.

Ok!

Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte via email

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *