Intermittent living licentie

€9,95 per maand

U vraagt zich misschien af waarom aan de IL coach titel een licentie verbonden is.

IL is een concept dat steeds geactualiseerd dient te worden. Het concept is sterk en wetenschappelijk goed onderbouwd maar nog niet klaar. Klaar wordt het pas als alle mensen die coach zijn de protocollen trouw gebruiken. Daardoor krijgen we vele data (big data) die kunnen zorgen dat het concept alleen maar beter wordt. Verwerken van die data en actualiseren kost veel tijd en energie.

Willen we als discipline sterk in onze schoenen staan dan moeten we ook zorgen dat er een soort van controle is. Natuurlijk houden mensen niet van gecontroleerd worden, maar het is een noodzaak om een prachtig project te beschermen voor wetenschappelijk misbruik.

De licentie zorgt voor behoud van kwaliteit, continue modernisering en wetenschappelijke toetsing. De licentie is gemaakt voor de mensen die IL Coach willen zijn en het ook willen gebruiken in de dagelijkse praktijk. De kosten zijn 9,95 euro per maand. U behoudt toegang tot diverse documentatie, ook wanneer dat ge-update wordt.

Er wordt geen BTW gerekend. Het bedrag (€9,95) wordt iedere maand automatisch afgeschreven.

Loading...

Bij elkaar levert de licentie veel voordelen voor u als individu en ook zeker voor de IL coach familie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de moderne mens op een simpele en maakbare manier gezond blijven of weer worden zonder de noodzaak van vele natuurlijke of conventionele substanties.

Het is toch een geschenk om met behulp van voeding, beweging, koude en andere hormetische prikkels, die in principe niets extras kosten, zoveel teweeg te kunnen brengen.

Laten we met zoveel mogelijk IL coaches dit project zo groot maken als we gezamenlijk kunnen. Lid worden van het International Institute for Intermittent Living onder auspiciën van PNI Nederland is de moeite waard.

Het is toch een geschenk om met behulp van voeding, beweging, koude en andere hormetische prikkels, die in principe niets extras kosten, zoveel teweeg te kunnen brengen.

Licentieomschrijving

Licentiehouder van

Titel; Intermittent Living Coach®©
Entiteit; PNI Nederland

Licentievoorwaarden
 1. Titel van Intermittent Living Coach - geregistreerd en auteursrecht van PNI Nederland
 2. Lid van het International Institute for Intermittent Living
Jaarlijkse verlenging van de licentie
 1. Jaarlijks 25 studiepunten (1 dag van IL updates of geaccrediteerde evenementen door PNI Nederland (na aanvraag)
 2. Voltooiing van het jaarlijkse examen (20 testvragen)
 3. Lid van het International Institute for Intermittent Living
 4. Gebruik van Intermittent Living Protocollen
Licentierechten
 1. Gebruik van de titel Intermittent Living Coach als therapeut, bedrijfsadviseur of andere activiteiten die verband houden met eindgebruikers.
 2. GEEN recht om de intermittent living coach cursus voor gezondheidswerkers te ontwikkelen
 3. Organisatie van Intermittent Living cursussen voor eindgebruikers (20 {korte} of 40 {lange} praktische en theoretische lestijden) altijd in samenwerking met PNI Nederland. Elke cursus moet worden gegeven met de End-Consumers Presentation of PNI Nederland. Wijzigingen zijn alleen toegestaan na overleg met PNI Nederland. PNI Nederland ontvangt voor elke cursus 10% van het cursusgeld. PNI Nederland levert certificaten voor de deelnemers, het hoofdstuk Patiënt Intermittent Living en de bijgewerkte End-Consumer Presentation.
Lidmaatschap International Institute for Intermittent Living
 1. Open toegang tot wetenschappelijke updates met betrekking tot interventies in het kader van intermittent living
 2. Vrije toegang tot wetenschappelijke gegevens met betrekking tot onderzoek naar geïsoleerde interventies in het kader van Intermittent Living (wanneer daarvoor toestemming is gegeven).
 3. Lidmaatschapscertificaat
 4. Toegang tot marketingmateriaal gerelateerd aan Intermittent Living
 5. Intermittent Living presentatie voor patiënten en andere eindgebruikers
Kosten per maand

€9,95

Veelgestelde vragen

 • Wat is de meerwaarde van mijn licentie?
  U bent nu lid van het IIFIL. Daarmee krijgt u de mogelijkheid om uzelf IL coach te noemen en daarmee cursussen te ontwikkelen voor patiënten en cliënten. Het IIFIL ondersteunt u met presentaties, updates en achtergrond info.
 • Wie verstrekt de licentie?
  De licentie wordt verstrekt door PNI Nederland die de titel heeft geregistreerd. De Universiteit van Salamanca is bezig met het accreditatieproces. Ditzelfde geldt voor de beroepsgroepen in Nederland.
 • Lid zijn van het IIFIL; wat levert dat op?
  U krijgt continue updates over intermittent living interventies. Daarnaast kunt u met hulp van het IIFIL cursussen ontwikkelen voor eindgebruikers.
 • Waarom moet ik jaarlijks mijn licentie vernieuwen?
  IL is een prachtproject dat vraagt om continue updates. Daarom willen wij de titel zo beschermen dat alle coaches altijd up to date zijn.

Er wordt geen BTW gerekend. Het bedrag (€9,95) wordt iedere maand automatisch afgeschreven.

Voor meer informatie

service@pninederland.nl / +31(0) 85 130 24 41

Bel mij terug
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok annuleren

Boeken als spreker

Stel je vraag

Privacyvoorwaarden *